Bryan Adams / Unplugged

אלבום הופעה חיה אקוסטי ליוצר הקנדי המעולה הזה. האלבום הוקלד כולו ב-26 בספטמבר 1997 בניו יורק, מכר יותר מ-500 אלף עותקים ברחבי העולם.


Bryan Adams / Unplugged

1. Summer of '69
2. Back To You
3. Cuts Like A Knife
4. I'm Ready
5. Fits Ya Good
6. When You Love Someone
7. 18 Til I Die
8. I Think About You
9. If Ya Wanna Be Bad-Ya Gotta Be Good/Let's Make A Night To Remember
10. The Only Thing That Looks Good On Me Is You
11. A Little Love
12. Heaven
13. I'll Always Be Right There

חוות דעת

אין עדיין חוות דעת.

היה הראשון לכתוב סקירה “Bryan Adams / Unplugged”

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *